Vriendenboek

Leer je vriendjes kennen

Wat is het favoriete eten, speelgoed of dier van de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kindje. Welke muziek vinden ze goed en wat willen ze later worden. Lees het in het vriendeboek van jouw kindje.

Vrienden die zelf ook een TweelingSite hebben zijn in het vriendenboek herkenbaar aan de leeftijdsbalk. Door in het vriendenboek van deze vrienden op deze leeftijdsbalk te klikken spring je in één keer naar de TweelingSite van dit vriendje of vriendinnetje.


Vrienden worden met één druk op de knop

Vrienden worden is heel eenvoudig. Klik in het vriendenboek van de het kindje waar jij vriendjes mee wilt worden op de + button. Voer indien je nog geen profiel hebt aangemaakt jouw profielgegevens, beantwoord de vragen voor in het vriendenboek en upload een foto. We willen natuurlijk wel graag een foto van ons nieuwe vriendje of vriendinnetje zien.

Heb je als vriendje zelf ook een Baby-, Dreumes-, Kleuter-, Peuter- of KidzSite? Vul dan ook jouw albumnaam en wachtwoord in. De leeftijdsbalk van jouw site wordt dan bij je nieuwe vriendje in het vriendenboek geplaatst. Door op deze leeftijdsbalk te kliken kan jouw nieuwe vriendje zo snel jouw eigen site bezoeken.
Aanmelden TweelingSite

Nog geen TweelingSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS TweelingSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij tweelingsite.nl is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden